Vocar Kopaonik - Prirodne vocne rakije

Proizvedena na tradicionalan način u bakarnim kazanima, od rukom biranih plodova dunje bez semenki i semenske lože. Tradicija i iskustvou ovom poslu garantuju visok kvalitet proizvoda koji se odlikuju prijatnim ukusom dunje. Proizvodi se u ograničenim količinama.
Rok trajanja: neograničen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Proizvedena na tradicionalan način u bakarnim kazanima, od rukom branih plodova kruške “VILjAMOVKE”, bez semenki i semenske lože. Tradicija i iskustvo u ovom poslu garantuju visok kvalitet proizvoda koji se odlikuje prijatnim ukusom kruške. Proizvodi se u ograničenim količinama.
Rok trajanja: neograničen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Proizvedena na tradicional način u bakarnim kazanim, od rukom biranih plodova kajsije bez koštica. Tradicija i iskustvo u ovom poslu garantuju visok kvalitet proizvoda koji se odlikuje prijatnim ukusom kajsije. Proizvodi se u ograničenim količinama.
Rok trajanja: neograničen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Proizvedena na tradicionalan način u bakarnim kazanima, od rukom branih plodova stare sorte jabuke "BUDIMKA", bez semenki i semenske lože. Tradicija i iskustvo u ovom poslu garantuju visok kvalitet proizvoda koji se odlikuje prijatnim ukusom jabuke. Proizvodi se u ograničenim količinama.
Rok trajanja: neograničen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Proizvedena na tradicionalan način u bakarnim kazanima, od rukom branog grožđa. Tradicija i iskustvo u ovom poslu garantuju visok kvalitet proizvoda koji se odlikuje prijatnim ukusom  grožđa. Proizvodi se u ograničenim količinama.
Rok trajanja: neograničen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Proizvedena od rukom obranih plodova šljive, pečene na stari način, u bakarnim kazanima. Tradicija i iskustvo nekoliko generacija su garancija za izuzetan kvalitet. Proizvodi se u ograničenim količinama.
Rok trajanja: neograničen


 

 

 

 

 

 

 
Proizvedena od rukom branih plodova maline, pečenjem na stari način, u bakarnim kazanima. Tradicija i iskustvo nekoliko generacija su garancija za izuzetan kvalitet. Proizvodi se u ograničenim količinama.
Rok trajanja: neograničen.

 

 
  
Počеtna | O nama | Proizvodi | Sajmovi i takmičenja | Medalje i priznanja | Galerija | Kontakt
find us on facebook
© Voćar Kopaoni d.o.o. All Rights Reserved. Powered by ROOM.